Az
Egri Főegyházmegye
televíziója

Egy kávé mellett

Egy kávé mellett - Média

Vendégeink: Palágyi Edit a Szabad Föld hetilap fő munkatársa, Németh Csaba a Zsolca Tv Non Profit Közhasznú Kft. ügyvezető igazgatója, Bérczessy András a Szent István Rádió és Televízió igazgató főszerkesztője. A műsorvezető: Pap Ildikó.

Egy kávé mellett - Ünnepek

Hogyan ünneplünk ma? Mennyire fontosak a hagyományaink? Erről beszélgetünk. Vendégeink: Tolnay Katalin mentálhigiénés szakember, Czibere Zsolt atya az egri bazilika káplánja, Béres Gyula az Andrássy György Katolikus Közgazdasági Középiskola pedagógusa. Műsorvezető: Pap Ildikó

Egy kávé mellett - Szenvedélybetegségeink

A szenvedélybetegség mára társadalmi jelenséggé vált. Fajtáiról, kialakulásának lehetséges okairól és következményeiről beszélgetünk. Vendégeink: Síposné Kohári Szilvia, Kármán Zoltán, Czibere Zsolt. Műsorvezető: Pap Ildikó.

Egy kávé mellett - Cigánypasztoráció

Beszélgetőpartnerek: Németh Zoltánné szociálpolitikus, szociálpedagógus, az egri Karitász Központ igazgatóhelyettese, Molnár Gál Béla diakónus, a kazincbarcikai Don Bosco iskola igazgatóhelyettese és Hofher József jezsuita szerzetes. Műsorvezető: Pap Ildikó

Egy kávé mellett - A boldogság

Akik beszélgetnek: Dr. Lengyel Gyula, Béres Gyula és Bagi Emese, a műsorvezető Pap Ildikó.

Egy kávé mellett - Pályaválasztás, hivatásválasztás

Mennyire érett ma egy középiskolás fiatal, hogy egy életre szóló hivatást válasszon magának? Hogyan és miben tud segíteni a szülő vagy a pedagógus? Milyen elvárásokat támaszt egy felsőfokú oktatási intézmény a diákokkal szemben?Vendégeink: Dr. Dávid Mária főiskolai docens, Dr. Pajtókné Dr. Tari Ilona, az EKF rektor-helyettese és Bagi Emese pedagógu

Egy kávé mellett - Bűn és megbocsátás

Mi a bűn? Miként vizsgálható társadalmi és hitéleti szempontok alapján? Beszélgetőtársak: Dr. Lengyel Gyula plébános, Béres Gyula pedagógus és Dr. Hunyadi-Buzás Ágnes címzetes táblabíró. Műsorvezető: Pap Ildikó.

Egy kávé mellett - Tekintély, hatalom

Mire épül és hogyan változott a történelem folyamán a tekintély? Mennyire változtatja meg a hatalom gyakorlása az ember személyiségét? Vendégeink: Fábián Zsuzsanna, Buda Péter, Béres Gyula és a műsorvezető Pap Ildikó.

Egy kávé mellett - Mennyit ér az élet?

Erőszak, terrorizmus, hányattatott sorsok. Mindennap számtalan hír ér bennünket az emberi szenvedésről, miközben celebek és sportolók milliókra biztosítják testi épségüket. Mennyit ér az emberi élet, szabad-e, lehet-e mérni egyáltalán? Erről a kényes témáról szól jelen műsorunk.

Támogatás

Bankszámlaszám: CIB Bank Zrt.
11102003-18578726-10000001

Adó 1%

1917
embernek tetszik